За вас, ученици!

Posted by Mariana57on 21.08.2021

Индивидуална подготовка по химия, биология и математика :-) 

Преподавател: Антония Начева, възпитаник на НПМГ, бакалавърска степен по биотехнологии от ХТМУ-София с дипломна работа подготвена в БАН и магистърска по фин органичен синтез с дипломна работа, подготвена в институт „Лиза Майнтнер“ – Берлин, Германия. Докторантура в СУ „Климент Охридски“. Педагогическа правоспособност от СУ “ Климент Охридски“
Уроците са подходящи за младежи които искат да подобрят успеха си, за зрелостници, за кандидатстуденти медицина в СУ и МА, както и за кандидатстуденти медицина на английски език за СУ и МА. Също за младежи, които биха искали да кандидатстват в западна Европа и Америка с покриване на изпитите  SAT2 biology, chemistry. Подготовка за състезания по математика и химия.
Подготовка за Националното състезание „Акад. Любомир Чакалов“ и за състезанията, които са входящи за СМГ – Паисий Хилендарски и други училища с  паралелки профил математика.
Подготовка за Националното състезание „Акад. Любомир Чакалов“: модул Химия, участващо с удвоена оценка в балообразуването за профил „Природни науки“ – паралелки „Химия и биология“.
Цена: 20 лв астрономически час (по договаряне за по-големи курсове)

Възможно е провеждането на часовете в онлайн формат- skype, zoom, google meet.

За повече информация: 0889246606, antonyia@uni-sofia.bg Антония Начева

Comments are Closed